Αμυκλών 20, 152 31 Χαλάνδρι

697 37 85 270

info@santi.gr

ThetaHealing®

ΤI EINAI

Tο ThetaHealing® είναι μια διαλογιστική διαδικασία που μέσω διαφόρων τεχνικών, επιτυγχάνουμε να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας ανακατασκευάζοντας τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε για τη ζωή, τις καταστάσεις και τον εαυτό μας. Μας επιτρέπει να έχουμε την πρόσβαση στο υποσυνείδητο μέσω των κυμάτων Θήτα, ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν.

Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι η συχνότητα των κυμάτων που έχει ανιχνεύσει η Επιστήμη με το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Τα είδη εγκεφαλικών κυμάτων με διαφορετικές συχνότητες είναι τα ακόλουθα:

Άλφα


Βήτα


Γάμμα


Δέλτα


και Θήτα.

 

Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι η συχνότητα που βρίσκεται ο εγκέφαλος, όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς περισυλλογής ή διαλογισμού, κατά τη διάρκεια του ύπνου όταν ονειρευόμαστε, λίγο πριν από τον ύπνο και αμέσως αφού ξυπνήσουμε.

ΟΦΕΛΗ

Σε μια συνεδρία ThetaHealing® συνδεόμαστε συνειδητά με τη συχνότητα των Θήτα κυμάτων που εκπέμπει ο εγκέφαλός μας και εντοπίζοντας τις πεποιθήσεις που μας περιορίζουν στην καθημερινότητά μας, έχουμε τη δυνατότητα να τις αντικαταστήσουμε με άλλες, πιο ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, που εκφράζουν περισσότερο το δυναμικό μας.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η εγκεφαλική συχνότητα Θήτα είναι σε θέση να μας ανακουφίσει από το άγχος, να μας οδηγήσει στην πνευματική διαύγεια και τη δημιουργική σκέψη καθώς και να διευκολύνει τη βαθιά σωματική χαλάρωση και τη συναισθηματική και ψυχική αποφόρτιση και ισορροπία.

Στην πραγματικότητα, αυτό που βιώνουμε δεν είναι τίποτα άλλο από την αντανάκλαση των σκέψεων και των πεποιθήσεών μας. Όταν οι πεποιθήσεις μας, οι οποίες καθορίζουν τον τρόπο σκέψης μας, μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας, τότε αυτό αποτυπώνεται με ισορροπία και χαρά στην καθημερινή μας ζωή. Αντιθέτως, εάν οι πεποιθήσεις μας μάς περιορίζουν, τότε συνήθως ξεκινούν τα καθημερινά μας προβλήματα. Ο τρόπος που σκεπτόμαστε είναι καθοριστικός για να δημιουργήσουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς θέλουμε και σε αυτή τη βάση ακριβώς, είναι που εργαζόμαστε με το ThetaHealing®!

Καθώς συντονιζόμαστε συνειδητά με το επίπεδο Θήτα, συνδεόμαστε με την εσώτερη συνειδητότητά μας και έχουμε τη δυνατότητα να συνδέσουμε το συνειδητό και υποσυνείδητο μέρος του εαυτού μας, αποκτώντας μεγαλύτερη επίγνωση στο τώρα για τα βαθύτερα αίτια των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Με τις συνεδρίες ThetaHealing® μπορούμε:

Να αντικαταστήσουμε πεποιθήσεις και σκέψεις που μας περιορίζουν στην καθημερινότητά μας.


Να ενσταλάξουμε θετικά συναισθήματα και θετικές δηλώσεις.


Να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.


Να συν-δημιουργήσουμε την αφθονία στη ζωή μας, σε όλα τα επίπεδα.


Να ξεπεράσουμε τους φόβους και τις φοβίες μας.


Να απαλλαγούμε από σωματικά συμπτώματα ή και ασθένειες που είναι αποτελέσματα του συστήματος πεποιθήσεων που έχουμε διαμορφώσει.


Να εκφράσουμε περισσότερο το δυναμικό μας.


Να βελτιώσουμε τη σχέση μας με τον εαυτό μας και τους γύρω μας.


Να εντάξουμε περισσότερη χαρά και δημιουργικότητα στη ζωή μας.

 

Σε προχωρημένο επίπεδο εμβαθύνουμε τις γνώσεις μας στο πώς να διαχειριζόμαστε τον εαυτό μας και ότι έχουμε βιώσει έως τώρα, να αδειάζουμε μέσα από το νου άσκοπες αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα στα οποία παραμένουμε προσκολλημένοι (θυμός, εκδίκηση, μνησικακία, επιθετικότητα, ζήλια, φθόνος, πικρία, δυσπιστία, άρνηση, ντροπή, παραίτηση κ.α.) ώστε να διαθέτουμε πλέον περισσότερη ενέργεια, να επιτυγχάνουμε ταχύτερα αποτελέσματα, να εξελισσόμαστε και να συνδεόμαστε με τον εαυτό μας.

Tο ThetaHealing® δεν σχετίζεται με κάποια θρησκεία.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλα τα φύλα, όλες τις φυλές, όλα τα πιστεύω, όλες τις θρησκείες και όλα τα συστήματα πεποιθήσεων!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια συνεδρίας 1 ώρα.