Αμυκλών 20, 152 31 Χαλάνδρι

697 37 85 270

info@santi.gr

Ειρήνη Λώλη

Ειρήνη Λώλη

Η Ειρήνη Λώλη είναι ιδρύτρια του Εναλλακτικού Κέντρου Θεραπειών Santi Therapy και εργάζεται και ως Πιστοποιημένη Σύμβουλος Εναλλακτικών Θεραπειών και Ψυχικής και Σωματικής Υγείας. Σπούδασε αρχικά Διοίκηση και Οικονομία, σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο και απέκτησε αργότερα και μεταπτυχιακό δίπλωμα ΜΒΑ στο Nottingham Trent University.

Από πολύ μικρή, έψαχνε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των ασθενειών, του πόνου αλλά και άλλων συμπτωμάτων ώστε να ανακουφίζει από τους πόνους και τα συμπτώματα τόσο την μητέρα της που πάσχει από Σκλήρυνση κατά Πλάκας όσο και άλλους ανθρώπους που βρισκόντουσαν στο δρόμο της.

Απόφοιτη του ταχύρυθμου κύκλου σπουδών Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Κινέζικου Βελονισμού στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακή Κινεζικης Ιατρικής έχει παρακολουθήσει σε διάφορες σχολές πλήθος μαθημάτων και σεμιναρίων ανατομίας, κινησιολογίας και παθολογίας, θεραπευτικών μαλάξεων και διαφορων τεχνικών σώματος και έχει ολοκληρώσει εκπαιδεύσεις Yoga, Pilates, Aerial και Χορού ενώ είναι και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Reiki και Theta Healing. Παράλληλα, έχει πιστοποιηθεί στον Νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP), Time Line Trerapy και Ύπνωση ενώ έχει ολοκληρώσει και την εκπαίδευση της στο Life Coaching του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Σήμερα, συνεχίζει ακόμα τις σπουδές της για την χορήγηση Bachelor διπλώματος στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και τον Βελονισμό του Πανεπιστημίου της Κίνας TIANJIN University of Traditional Chinese Medicine (TUTCM) που ιδρύθηκε το 1958 ενώ είναι και σπουδάστρια στην Παραδοσιακή Ελληνική Ιατρική και τον Ελληνικό Βελονισμό.

Πλέον, μέσα από τις δράσεις του Santi Therapy δημιούργησε εξειδικευμένες τεχνικές διαχείρισης βάρους και αδυνατίσματος, κατάθλιψης και διακοπής καπνίσματος.

Οι εναλλακτικές υπηρεσίες που προσφέρει αφορούν διάφορα εναλλακτικά ιατρικά συστήματα όπως Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Παραδοσιακή Ελληνική Ιατρική, βελονισμός, βεντουζοθεραπεία, θερμοθεραπεία, πιεσοθεραπεία, βιοσυντονισμός, Ανάλυση σώματος, βότανα, ανθοϊάματα, υπηρεσίες διατροφής, υπηρεσίες συμβουλευτικής, Health and Life Coaching και παραδοσιακές θεραπευτικές ασκήσεις σώματος με πρακτικές Yoga, Pilates, Aerial Yoga και φυσιοθεραπευτικές ασκήσεις.

Στόχος της είναι η ολοκληρωμένη ολιστική φροντίδα (integrated care) του ανθρώπου μέσα από την ασφαλή και αποτελεσματική διαχείριση των μεθόδων που προσφέρει.

Σκοπός της είναι να βοηθήσει και να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους, να εντοπιστούν τα κενά ανάμεσα στο που είναι ο καθένας και που θα ήθελε να φτάσει ώστε να υλοποιείται ένα πλάνο πρακτικών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής και της υγείας γενικότερα μέσω των φυσικών εναλλακτικών πρακτικών και θεραπειών.