Αμυκλών 20, 152 31 Χαλάνδρι

697 37 85 270

info@santi.gr

Ειρήνη Λώλη

Ειρήνη Λώλη

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από πανεπιστημιακή σχολή Διοίκησης – Οικονομίας και το 2012 απέκτησα και Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Οργάνωση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σε ηλικία 3 ετών ξεκίνησα κλασικό χορό και τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκα επιπλέον με σύγχρονο, μοντέρνο, Oriental, Latin, Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς χορούς, αποκτώντας διάφορα διπλώματα ως χορεύτρια και δασκάλα χορού από διακεκριμένους οργανισμούς.

Το 2007 σε μία πορεία εσωτερικής πνευματικής και ψυχολογικής εμβάθυνσης και αναζήτησης, ξεκινώ την ενασχόλησή μου με τη γιόγκα και ένα πλήθος ψυχοσυναισθηματικών και εναλλακτικών θεραπειών όπως Reiki, Theta Healing, χοροθεραπεία, νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP), Time Line Trerapy, Ύπνωση,  Συστημική Αναπαράσταση, Ενεργειακές Θεραπείες, Life & Business Coaching, εξειδικευμένες τεχνικές διακοπής καπνίσματος, κατάθλιψης και αδυνατίσματος, Massage, Συμβουλευτική, θετική ψυχολογία, κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώνω την εκπαίδευση των 500 ωρών Yoga στο Λωτό, την εκπαίδευση Yoga kids στο Flower Kids Yoga, πιστοποιούμαι ως Pilates Instructor από τον κορυφαίο δάσκαλο Pilates, Michael King, ενώ το ενδιαφέρον μου για την υγεία συμβάλλει στην παρακολούθηση διαφόρων μαθημάτων και σεμιναρίων ανατομίας, κινησιολογίας και παθολογίας.

Στη συνέχεια εκπαιδεύομαι στην Aerial Yoga και λαμβάνω πιστοποίηση για Aerial Yoga και Θεραπευτική Aerial Yoga από την Jessy Ray και τον Γιώργο Ανδριανόπουλο στο κέντρο Mandala.

Η αγάπη μου για τον άνθρωπο και τη θεραπεία του, με οδήγησαν το 2018, να δημιουργήσω το Εναλλακτικό Κέντρο Θεραπειών Santi Therapy με στόχο να προσφέρω υπηρεσίες ψυχοσυναισθηματικής – σωματικής – πνευματικής ανάπτυξης και εναλλακτικών μεθόδων και πρακτικών, συνδυάζοντας την αποτελεσματική διαχείριση του σώματος, της ψυχής, της καρδιάς και του νου.

Ως ανήσυχο πνεύμα εξέλιξης, βελτίωσης και επίτευξης νέων στόχων, ολοκληρώνω και την εκπαίδευση Pilates Equipment και Pilates για εγκύους (Pre and Post Natal) στην Grafts, ενώ η παρακολούθηση νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων είναι πάντα επίκαιρη.

Σήμερα, το Εναλλακτικό Κέντρο Θεραπειών Santi απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που εκτός από την επιστήμη της ψυχολογίας και του σώματος, θέλουν να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το σώμα και τον εαυτό τους με ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης!