Αμυκλών 20, 152 31 Χαλάνδρι

697 37 85 270

info@santi.gr

NLP - TLT - Ύπνωση

ΤI EINAI O NLP

Ο Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι μία τεχνική που μας μαθαίνει να χρησιμοποιούμε τη «γλώσσα» του μυαλού για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Κατά τη διαδικασία της ατομικής συμβουλευτικής NLP, αποκτούμε τα εργαλεία εκείνα που μας βοηθούν τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Στις ατομικές συνεδρίες, οι θεραπευόμενοι επιθυμούν να ασχοληθούν συνήθως με συγκεκριμένα θέματα, όπως είναι η καριέρα, η υγεία, οι σχέσεις, η οικονομική άνοδος κ.λπ. αλλά και με καθημερινά προβλήματα, που φαντάζουν δύσκολα στη διαχείρισή τους.

Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό το οποίο επιθυμείτε σαν αποτέλεσμα, με τον NLP μπορείτε να αποσύρετε όλα όσα σας εμποδίζουν στο να συγκεντρωθείτε στο μέλλον που εσείς ονειρεύεστε. Ο NLP μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε αυτό που θέλετε, καθώς και να πετύχετε στόχους μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Παραδείγματα στα οποία χρησιμεύει ο Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP):

Στρες/άγχος/φοβίες


Διακοπή καπνίσματος


Μείωση βάρους


Προβλήματα στις σχέσεις/οικογένεια


Εξέλιξη ή ανακατεύθυνση καριέρας


Έλλειψη αυτοεκτίμησης/αυτοπεποίθησης


Μείωση αρνητικών συναισθημάτων και ψυχοσωματικών θεμάτων


Αποφυγή αρνητικών πεποιθήσεων που εμποδίζουν την προσωπική ανάπτυξη ή την υλοποίηση στόχων


Δημιουργία εναλλακτικών ή πιο λειτουργικών στρατηγικών σε όλους τους τομείς της ζωής μας για την υποστήριξη των στόχων μας


Μαθαίνουμε πώς να θέτουμε και να επιτύγχανουμε νέους στόχους


Βελτίωση επικοινωνίας και έκφρασης

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια συνεδρίας 1 ώρα.

Time Line Therapy (TLT) & Ύπνωση

Η θεραπεία Time Line Therapy (TLT) & Ύπνωση αποσύρει αρνητικά συναισθήματα και περιοριστικές αποφάσεις. Ο πελάτης κατανοεί τις διαδικασίες, οι οποίες θα του επιτρέψουν να απαλλαγεί από τέτοιου είδους συναισθήματα και από αποφάσεις που τον κρατούν στο παρελθόν. Εξοικειώνεται με τεχνικές για να έχει τη ζωή ή την εργασία που θέλει και του αξίζει, ενώ μαθαίνει να διαχειρίζεται τα όρια ανάμεσα στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ.

ΟΦΕΛΗ

Ανακαλύπτουμε την κύρια αιτία ή το πρώτο γεγονός-τραύμα ενός αρνητικού συναισθήματος ή μιας περιοριστικής απόφασης.


Απαλλασσόμαστε από σημαντικά αρνητικά συναισθήματα σαν τον θυμό, τη λύπη, τον φόβο, τον πόνο και την ενοχή, αφού τα βιώσουμε και κρατήσουμε τη γνώση και τις δυνάμεις τους.


Απομακρύνουμε περιοριστικές αποφάσεις όπως: «Δεν μπορώ να βγάλω αρκετά χρήματα», «δεν είμαι αρκετά καλός/καλή», «δεν αξίζω» κ.α.


Μελλοντική πραγμάτωση των στόχων μας.

Τέλος, μέσα από την Ύπνωση (Hypnosis) μαθαίνουμε να διευρύνουμε τη συνείδηση μας και σε βαθιά χαλάρωση προγραμματίζουμε το ασυνείδητο μας για θετικές κινητοποιήσεις, οι οποίες επιδρούν στη ζωή μας έλκοντας και υλοποιώντας αυτό που επιθυμούμε.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια συνεδρίας 1 ώρα.