Αμυκλών 20, 152 31 Χαλάνδρι

697 37 85 270

info@santi.gr

Health & Life Coaching

ΤI EINAI

Το Health και το Life Coaching, είναι δυο εργαλεία που βοηθούν και υποστηρίζουν τον κάθε άνθρωπο για τη διατήρηση της υγείας του ενώ αντιμετωπίζει τις δικές του προκλήσεις.

Ο Coach βοηθάει τον καθένα ξεχωριστά να ορίσει και να πετύχει και τους δικούς του προσωπικούς στόχους ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Οι λόγοι που μπορούμε να συνεργαστούμε είναι οι ακόλουθοι:

Να χάσεις βάρος


Να κόψεις το κάπνισμα


Να διαχειριστείς χρόνια νοσήματα και καταστάσεις όπως σακχαρώδη διαβήτη, αυτοάνοσα νοσήματα, καρδιαγγειακά προβλήματα, κ.α.


Να ξεκινήσεις και να διατηρήσεις έναν πιο υγιή τρόπο ζωής


Γνωριμία και αποδοχή εαυτού


Διαχείριση άγχους και στρες


Ανάπτυξη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης


Στοχοθεσία και επιτυχία


Ανάπτυξη επικοινωνίας


Διαχείριση χρόνου


Επίλυση οικονομικών θεμάτων


Αντιμετώπιση και ξεπέρασμα δυσκολιών

ΟΦΕΛΗ

Τα οφέλη από μια συνεργασία με έναν Coach είναι σημαντικά και ενώνουν το κενό που δημιουργείται ανάμεσα στις οδηγίες του θεράποντος γιατρού και του ασθενή που θέλει να τις ακολουθήσει και να τις εφαρμόσει ώστε να θεραπευτεί ή να αντιμετωπίσει χρόνιες καταστάσεις και παθήσεις.

Προσωποποιημένη και σε βάθος υποστήριξη και καθοδήγηση ως προς τους στόχους υγείας σε σχέση με τη γενικότερη φροντίδα εαυτού και υγείας


Υποστήριξη για την εφαρμογή των οδηγιών του θεράποντος ιατρού ως προς τη διατροφή, τον τρόπο ζωής και την αποφυγή μεγαλύτερων προβλημάτων υγείας

Είναι γεγονός πως όσοι έχουν συνεργαστεί με έναν Health & Life Coach δηλώνουν ότι οι δεξιότητες της λήψης αποφάσεων έχουν βελτιωθεί, έχει αυξηθεί η αυτογνωσία και η αυτοπεποίθησή τους.

Στόχος του Coach είναι να βοηθήσει τον άνθρωπο να αποκτήσει την ευθύνη και τον έλεγχο της υγείας του.

Με τον τρόπο αυτό, ο κάθε άνθρωπος είναι σε θέση να κάνει υγιείς επιλογές στην καθημερινότητά του και να διαχειρίζεται τις προκλήσεις και τα εμπόδια που μακροπρόθεσμα μπορεί να παρουσιαστούν μπροστά του.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια συνεδρίας 1 ώρα.