Αμυκλών 20, 152 31 Χαλάνδρι

697 37 85 270

info@santi.gr

Βιοσυντονισμός

ΤI EINAI

Ο βιοσυντονισμός είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη εναλλακτική μέθοδος η οποία έχει αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα (υπ. αριθμ Γ3β/ΓΠ/οικ.63736_24.08.2016) όσο και στο εξωτερικό. Υπάρχουν πολλές κλινικές έρευνες που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά άρθρα και διεθνή ιατρικά συνέδρια οι οποίες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του βιοσυντονισμού.

Στηρίζεται στην αρχή ότι η ύλη είναι ενέργεια και συνεπώς και το ανθρώπινο σώμα είναι ενέργεια το οποίο διαθέτει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Εκπέμπει και λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εκλύοντας ενέργεια η οποία εκφράζεται με παλμικούς κραδασμούς, ταλαντώσεις (De-ze, J., and Gang, L., 2010). Οι ταλαντώσεις του κάθε οργάνου συνδέονται με τα υπόλοιπα μεταξύ τους όργανα δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο, το συνολικό φάσμα συχνοτήτων του οργανισμού (Sağlam, H., 2017).

Όταν κάποιο παράσιτο εισέλθει στον οργανισμό διαταράσσεται όλο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του οργανισμού, εφόσον οι δονήσεις ενός υγιούς οργανισμού διαφέρουν από τις δονήσεις ενός ασθενούς (Endler, et al, 1995).

Με τη χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού που κάνουν βιοενεργειακή μέτρηση εντοπίζονται οι συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών και στη συνέχεια παράγονται συχνότητες ακριβώς αντίθετες από αυτές.

Αυτή η διαδικασία προκαλεί την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών (Klotter, J., 2006). Ο οργανισμός αντιδρά άμεσα σε αυτές τις ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις ξεκινώντας μία διαδικασία αυτοϊασης, επανακτώντας τον έλεγχο στους μηχανισμούς ρύθμισης, αυτοθεραπείας και αποτοξίνωσης, με αποτέλεσμα την επαναφορά του στην ιδανική συχνότητα και την ομοιόσταση.

Ο βιοσυντονισμός αποτελεί μία ολοκληρωμένη εναλλακτική ιατρική μέθοδο εστιάζοντας στα ακριβή αίτια του προβλήματος και όχι μόνο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων (Schöni, M. H.et al, 1997).

Με τη χρήση των συσκευών βιοσυντονισμού επιτυγχάνεται η σωματική και πνευματική ευεξία, καθώς εντοπίζονται οι λανθάνουσες συχνότητες από τους παθογόνους μικροοργανισμούς – από τη δική τους μοναδική ιδιοσυχνότητα, οι οποίοι και καταστρέφονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επαναφορά των λανθασμένων συχνοτήτων στις φυσιολογικές τιμές και άρα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου είτε ως υγεία, είτε ενάντια στη γήρανση του οργανισμού.

Η συνεδρία ξεκινάει με τη λήψη ιστορικού του ανθρώπου και στη συνέχεια το άτομο συνδέεται με την συσκευή. Η διαδικασία είναι σύντομη, χωρίς πόνο ή ενόχληση και χωρίς παρενέργειες.

ΟΦΕΛΗ

Με τα ειδικά συμπλέγματα προγραμμάτων βιοσυντονισμού επιτυγχάνεται:

Η αποκατάσταση που φέρνει σε κανονική λειτουργία τα όργανα του σώματος.


Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.


Η βοήθεια στην καταπολέμηση των ιών και βακτηριδίων.


Η αποτοξίνωση και ο καθαρισμός του οργανισμού.


Η σταθεροποίηση της ψυχοσωματικής κατάστασης του ατόμου.

 

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως φύλου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια συνεδρίας 1 έως 1,5 ώρα.