Αμυκλών 20, 152 31 Χαλάνδρι

697 37 85 270

info@santi.gr

Βιοσυντονισμός

ΤI EINAI

Ο βιοσυντονισμός είναι μία από τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και της ιατρικής, που καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ή εκδηλωμένης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις ή έχουν εκδηλωθεί ήδη.

Ο βιοσυντονισμός αποτελεί μια επιστημονικά αποδεδειγμένη εναλλακτική μέθοδο η οποία έχει αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα (υπ. αριθμ Γ3β/ΓΠ/οικ.63736_24.08.2016) όσο και στο εξωτερικό.

Υπάρχουν πολλές κλινικές έρευνες που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά άρθρα και διεθνή ιατρικά συνέδρια οι οποίες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του βιοσυντονισμού.

Ο βιοσυντονισμός ως μια εναλλακτική θεραπεία βασίζεται στην κβαντική θεωρία σχετικά με τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Η θεωρία αυτή υποστηρίζει πως και τα κύτταρα του οργανισμού μπορούν να επηρεαστούν μέσω των ηλεκτρομαγνητικών σημάτων ώστε να “ρυθμίσουν” τον οργανισμό και να τον συντονίσουν ξανά, επιφέροντας την υγεία και θεραπεύοντας κάποιες ασθένειες.

Τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα τα οποία δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εκλύοντας ενέργεια η οποία εκφράζεται με παλμικούς κραδασμούς, ταλαντώσεις (De-ze, J., and Gang, L., 2010).

Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας. Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες). Οι ταλαντώσεις του κάθε οργάνου συνδέονται με τα υπόλοιπα μεταξύ τους όργανα δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο, το συνολικό φάσμα συχνοτήτων του οργανισμού (Sağlam, H., 2017).

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός.

Όταν κάποιο παράσιτο ή ιός εισέλθει στον οργανισμό διαταράσσεται όλο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του οργανισμού, εφόσον οι δονήσεις ενός υγιούς οργανισμού διαφέρουν από τις δονήσεις ενός ασθενούς (Endler, et al, 1995) και έτσι μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους.

Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες.

Ειδικά μηχανήματα διάγνωσης που χρησιμοποιούνται στον βιοσυντονισμό διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ οι αντίστοιχες θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.

Αυτή η εφαρμογή του βιοσυντονισμού σήμερα είναι αποτέλεσμα έρευνας δεκαετιών πολλών σπουδαίων επιστημόνων, μεταξύ των οποίων είναι οι: Franz Morell , Erich Rasche, Royal Raymond Rife (1888-1971) και Reinhard Voll (1909 – 1989).

Με βάση τις τεκμηριωμένες επιστημονικά εργασίες τους, έχει αναπτυχθεί και τελειοποιηθεί σήμερα η τεχνολογία των συσκευών μια διαδικασία που προκαλεί την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών (Klotter, J., 2006).

Ο οργανισμός αντιδρά άμεσα σε αυτές τις ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις ξεκινώντας μία διαδικασία αυτοϊασης, επανακτώντας τον έλεγχο στους μηχανισμούς ρύθμισης, αυτοθεραπείας και αποτοξίνωσης, με αποτέλεσμα την επαναφορά του στην ιδανική συχνότητα και την ομοιόσταση.

Ο βιοσυντονισμός αποτελεί μία ολοκληρωμένη εναλλακτική ιατρική μέθοδο εστιάζοντας στα ακριβή αίτια του προβλήματος αλλά και στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων (Schöni, M. H.et al, 1997).

Είναι γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα διαθέτει μία τεράστια ικανότητα αυτοίασης και αυτοθεραπείας, οι οποίες όμως πέραν των μικροβιακών φορτίων βάλλονται και από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε.

Διάφορες χημικές ουσίες που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από:

– τα τρόφιμα και τα φάρμακα,
– τον μολυσμένο αέρα,
– το άγχος και το στρες,
– τα αρνητικά συναισθήματα
– την ηλεκτρομαγνητική και τη γεωπαθητική επιβάρυνση,
– την κακή ποιότητα ύπνου,
– την έλλειψη εκγύμνασης και γενικά σωστής κινητικότητας,
– τα τοξικά περιβάλλοντα (π.χ. εργασία, σπίτι κ.α),

πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός μας.

Η κόπωση και ο εκφυλισμός που επέρχεται στα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας γίνεται ορατός μέσα από την εκπομπή αντίστοιχων παθολογικών και διαταραγμένων πλέον ταλαντώσεων.

Η λειτουργία της μεθόδου του βιοσυντονισμού επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό την σωστή λειτουργία και ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοίασης και άρα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου είτε ως υγεία, είτε ενάντια στη γήρανση του οργανισμού.

Έτσι, επιτυγχάνεται η σωματική και πνευματική υγεία και ευεξία.

Συνεπώς, ο βιοσυντονισμός δρα σε δύο φάσεις:

1) προσδιορισμός και εξάλειψη του αιτίου,

2) επαναφορά των πληγέντων οργάνων και συστημάτων του οργανισμού σε φυσιολογικό επίπεδο.

Η συνεδρία ξεκινάει με τη λήψη ιατρικού ιστορικού του ανθρώπου και στη συνέχεια το άτομο συνδέεται με την συσκευή.
Η διαδικασία είναι σύντομη, χωρίς πόνο ή ενόχληση και χωρίς παρενέργειες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Προσφέρει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εικόνα του επιπέδου υγείας του οργανισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αιτίες του προβλήματος.


Είναι ανώδυνος και ακίνδυνος.


Μόνο μία συνεδρία αποκαλύπτει όλα τα ζητήματα υγείας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.


Έχει πολύ μεγάλη ακρίβεια.


Επιτρέπει την ταυτοποίηση των παρασίτων, ιών και μικροοργανισμών, ακόμη και εκείνων που είναι αδύνατον να διαγνωσθούν από τις υπάρχουσες μεθόδους.


Παρέχει μια επισκόπηση ολόκληρου του σώματος και προσδιορίζει το βαθμό προσβολής και διαταραχής των οργάνων. Αυτές οι διαταραχές ανακαλύπτονται πολύ νωρίς γεγονός που συντελεί στην πρόληψη.


Μπορεί να δείξει αν έχει εκτεθεί ο οργανισμός σε τοξικές ή άλλες επιβαρύνσεις.


Ανιχνεύει ποιες τροφές επηρεάζουν αρνητικά τον οργανισμό.

Αυτό συνήθως σημαίνει ότι αυτές οι τροφές προκαλούν επιβράδυνση του μεταβολισμού και πρόκληση φλεγμονών που μακροπρόθεσμα θα οδηγήσουν σε συσσώρευση λίπους, επιβαρυντικών παραπροϊόντων μεταβολισμού και σταδιακά παθήσεις που συνδέονται με τη διατροφή, όπως π.χ. χολολιθίαση, νεφρολιθίαση, κ.α.
Ο αποκλεισμός αυτών των τροφών από το διαιτολόγιο οδηγεί σε ευεξία, βελτίωση των συμπτωμάτων και πιθανότατα μείωση κάποιου περιττού βάρους, πάντα με την προϋπόθεση σύνταξης εξατομικευμένου διαιτολογίου και την ταυτόχρονη ιατρική παρακολούθηση, αν συντρέχουν προβλήματα υγείας.

Δείχνει την επάρκεια θρεπτικών ουσιών, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κ.α.

Αν και η διατροφή του μέσου Έλληνα είναι πλούσια σε θερμίδες, η κλινική εμπειρία δείχνει ότι πολλά σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά είναι σε έλλειψη ή ανεπάρκεια.
Οι κλασσικές εξετάσεις αίματος αδυνατούν να μας δείξουν με αξιοπιστία την πραγματική έλλειψη (όπως στο ασβέστιο του αίματος, που παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ το άτομο μπορεί να πάσχει από σημαντική οστεοπόρωση).
Ο βιοσυντονισμός μπορεί να μας δώσει αρκετά πιο αξιόπιστες απαντήσεις για την πρόληψη και τη θωράκιση του οργανισμού.

Εντοπίζει την πρώιμη αναγνώριση ορμονικών διαταραχών.

Φαίνεται ότι στην εποχή μας οι ορμονικές διαταραχές είναι ιδιαίτερα συχνές. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από υποκλινικές (χωρίς ειδικά συμπτώματα) διαταραχές, που συχνά δεν φαίνονται σε εξετάσεις στο αίμα, αλλά η ορμονική αποκατάσταση βοηθάει σημαντικά. Επίσης, πολλές περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, πονοκεφάλων, ατονίας κ.τ.λ. οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές. Οι διαταραχές συνήθως προέρχονται από τη σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Προσδίδει ενεργειακή εξισορρόπηση μέσω των μεσημβρινών καναλιών.


Μεταδίδει παθητική ή ενεργή ίαση σε εκδηλωμένες παθήσεις.


Αποτοξινώνει και καθαρίζει τον οργανισμό.


Σταθεροποιεί την ψύχο-σωματική κατάσταση του ατόμου.


Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο βιοσυντονισμός, εν τέλει, χρησιμεύει πολύ στην καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού μας (ανοσοποιητικό, ουροποιητικό, λεμφικό, καρδιαγγειακό, μυοσκελετικό κ.α.). Συντονίζει ολόκληρο τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα αφού επαναφέρει τις υγιείς συχνότητες των κυττάρων και των οργάνων με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία αυτών μεταξύ τους έχοντας ως αποτέλεσμα την βελτίωση της διάθεσης, της ενέργειας, της ψυχολογίας, του ύπνου, της σεξουαλικής δραστηριότητας, της μεταβολικής δραστηριότητας και άλλων βασικών λειτουργιών για την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από 3 χρονών έως και 100+ ανεξαρτήτως φύλου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια συνεδρίας 2 ώρες.