Αμυκλών 20, 152 31 Χαλάνδρι

697 37 85 270

info@santi.gr

Αγγελικό Ρέικι (Angelic Reiki)

Το Αγγελικό Ρέικι (Angelic Reiki) είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας, φροντίδας του εαυτού, μεταμόρφωσης και εξέλιξης. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί την ενέργεια της θεϊκής διάνοιας με την καθοδήγηση των Αγγέλων ώστε να βιώσουμε τον Θείο Εαυτό μας στην Γη, στο εδώ και τώρα!

Το εκπληκτικό με το Αγγελικό Ρέικι είναι πως μπορούμε να το εφαρμόσουμε ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και σε άλλους ανθρώπους για να τους βοηθήσουμε στη ζωής τους.

Είναι η αγκαλιά της αγάπης από τον ίδιο τον Θεό σε όλα τα παιδιά του και γι’ αυτό είναι ανεξάρτητο από το θρησκευτικό, το πολιτισμικό ή το μορφωτικό υπόβαθρο κάθε ανθρώπου.

Συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι

ΤI EINAI

Οι συνεδρίες του Αγγελικού Ρέικι συντονίζουν τον εσωτερικό μας εαυτό με τον αγγελικό μας, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερη διαύγεια και καθαρότητα στις αποφάσεις της ζωής μας για καλύτερες σχέσεις, επαφή και συνεργασία.

Το Αγγελικό Ρέικι είναι μια βαθιά πνευματική και μη παρεμβατική θεραπεία δεδομένου ότι το αγγελικό βασίλειο είναι εκείνο που πραγματοποιεί τη θεραπεία μαζί με τον σύμβουλο ο οποίος λειτουργεί ως καθαρό κανάλι Θεϊκού φωτός.

ΟΦΕΛΗ

Είναι ένας θεόπνευστος τρόπος για να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας σε φυσικό, ψυχοσυναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο, αφού οι Άγγελοι βρίσκονται πάντα δίπλα μας και είναι έτοιμοι να μας καθοδηγήσουν για να έχουμε μία υπέροχη καθημερινή ζωή επί της γης. Αρκεί να τους το ζητήσουμε και να το επιτρέψουμε!

Οι Άγγελοι είναι καθαρές οντότητες Φωτός, οικοδόμοι της Δημιουργίας. Είναι η σκέψη του Θεού!
Αλλάζουν και «αναβαθμίζουν» τη μοριακή δομή και το γενετικό υλικό μας (DNA), έτσι ώστε το φυσικό μας σώμα να μπορεί να μας ακολουθήσει σε όλες αυτές τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνουμε για να ζούμε καλύτερα!

Το Αγγελικό Ρέικι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φέρει ισορροπία και ενεργοποίηση σε κάθε τομέα της ζωής καθώς και για να αυξήσει τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση, την αφθονία και την ευτυχία. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει σε σωματικά συμπτώματα, συναισθηματικά ή νοητικά μπλοκαρίσματα που σχετίζονται με άγχος, στρες, ανησυχίες, αϋπνίες και πονοκεφάλους, καθώς και στην επίλυση θεμάτων που έχουν σχέση με πρακτικά θέματα της ζωής μας.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Οι συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι είναι απόλυτα ασφαλείς και απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και επαγγέλματος σε οποιαδήποτε φάση της ζωής τους κι αν βρίσκονται. Ενδείκνυται ακόμη σε εγκύους, μωρά και παιδιά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια συνεδρίας 1 ώρα.

Μυήσεις 1ου & 2ου Βαθμού

Σκοπός του Εργαστήριου του 1ου & 2ου Βαθμού είναι να ενδυναμώσει τους συμμετέχοντες μέσω των Αγγελικών Μυήσεων, των καθαρισμών, των πληροφοριών και της πρακτικής εμπειρίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο συμμετέχων μπορεί να ενωθεί και να δουλέψει με το Αγγελικό Βασίλειο, για το δικό του προσωπικό ταξίδι και θεραπεία, αλλά και για τα μέλη της οικογένειάς του και τους φίλους του.

Στόχος μας για τον συμμετέχοντα είναι:

Η υποστήριξη στο δικό του, προσωπικό μονοπάτι και θεραπεία


Η αποκάλυψη των δικών του κρυφών ταλέντων και δώρων


Η αποκάλυψη του σκοπού της ζωής του


Η υποστήριξη των φίλων και της οικογένείας του


Το 1ο βήμα για να γίνει επαγγελματίας θεραπευτής και δάσκαλος του Αγγελικού Ρέικι


Το άνοιγμα και η αποκάλυψη του δικού του, ατομικού dharma π.χ. θεραπεία της Γης, εργασία σε νοσοκομείο, καθαρισμό οντοτήτων και αστρικών οντοτήτων, εργασία με ανθρώπους που πεθαίνουν και γενικότερα αντιμετωπίζουν το θάνατο, ενεργειακή χειρουργική κ.λπ. (πρόκειται για παραδείγματα πραγματικών περιστατικών).

Οι σπουδαστές μπορει να μην γνωρίζουν σε συνειδητό επίπεδο γιατί η καθοδήγηση που λάβανε τους οδήγησε στο Αγγελικό Ρέικι. Για αυτό λοιπόν είναι σημαντικό να καλυφθούν όλα τα θέματα του εργαστηρίου και να μην απορριφθούν εκείνα τα θέματα για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι δεν δείχνουν ενδιαφέρον.

Θυμηθείτε, αυτό το εργαστήριο ίσως να/θα αλλαξεί τη ζωή σας με τρόπο που δεν έχετε προβλέψει.

Ο Αγγελικός χώρος που εμείς σαν δάσκαλοι κρατάμε σε ένα εργαστήριο είναι εκείνος της Χαράς της Αγάπης, της Σοφίας, της Θείας Χάρης και της Δύναμης.

Διδακτεα υλη Αγγελικου Ρεικι 1ου & 2ου Βαθμου

Κατανόηση του λόγου, της διαδικασίας του καθαρισμού και της αφιέρωσης του χώρου θεραπείας. Επίσης, το κλείσιμο του χώρου μετά την ολοκλήρωση μιας συνεδρίας.


Σύντομη αναφορά στην ιστορία του Αγγελικού Ρέικι και στους ιδρυτές του.


Εισαγωγή στο αισθαντικό σώμα και εξήγηση γιατί δεν είναι σημαντικό κάποιος να «δει».


Ορισμός των Αγγέλων μέσα από την κατανόηση τους σαν δίνες Θεϊκής ενεργείας και τέλειων Θεϊκών Αρχέτυπων αυτού του δημιουργημένου σύμπαντος.


Καθαρισμός και Συντονισμός στον 1ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι.


Καθαρισμός και Συντονισμός στο 2ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι.


Ενεργοποίηση των συμβόλων από τον Άρχοντα Μελχισεδέκ στην γαλαξιακή τους δόνηση.


Απελευθέρωση οντοτήτων, εάν χρειάζεται.


Αρχαγγελικός συντονισμός με τους 30 Παντοδύναμους Αρχάγγελους Σαρίμ, συμπεριλαμβανομένου του συντονισμού του Μάστερ Κρυστάλλου.


Ενεργοποίηση από τον Αρχάγγελον Μέτατρον των συμβόλων του Ρέικι στην Αγγελική τους Δόνηση.


Εισαγωγή στους νόμους και στους κανόνες θεραπείας που δόθηκαν από το Ντουάλ Κουλ στην Αλίκη Μπέιλη στο βιβλίο της «Εσωτερική Θεραπευτική».


Τέσσερις μορφές θεραπείας και τέσσερις ανταλλαγές θεραπείας.


Εξηγείται τι είναι ο «ανιδιοτελής χώρος θεραπείας» όπου το Αγγελικό Βασίλειο επιφωτίζει απόλυτα την όλη διαδικασία και φέρνει ακριβώς ότι χρειάζεται η κάθε θεραπεία, χωρίς ο θεραπευτής να πρέπει να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να συνδεθεί με το Αγγελικό Βασίλειο.


Εξηγείται γιατί είναι σημαντικό ο θεραπευτής να «απελευθερώσει» τον αποδέκτη της θεραπείας μετά από τη θεραπευτική συνεδρία.


Θεραπεία από απόσταση και αυτό-θεραπεία. Αναλύεται γιατί στο Αγγελικό Ρέικι δε χρειάζεται να ζητάμε άδεια για να στείλουμε θεραπεία από απόσταση. Ακολουθεί μια πρακτική σε αυτήν τη μέθοδο θεραπείας.


Το Αγγελικό Ρέικι στην εγκυμοσύνη, στα μωρά και στην υποστήριξη των Κρυσταλλικών παιδιών.


Ανάλυση του πώς μπορεί κάποιος να δημιουργήσει έναν ιερό χώρο και το ρόλο που οι κρύσταλλοι, οι κάρτες, τα κεριά, το χρώμα, ο ήχος και τα ιερά αρώματα, παίζουν σε αυτό.


Πώς καθαρίζονται και συντονίζονται οι κρύσταλλοι και οι αρωματικές ουσίες στο Αγγελικό Ρέικι και η σημασία που αυτό έχει.


Δίδεται το εγχειρίδιο του 1ου & 2ου Βαθμού σε κάθε σπουδαστή στην αρχή του εργαστηρίου και αναλύεται το υλικό του εγχειριδίου.


Το σχήμα, ο ήχος, ο σχεδιασμός και η έννοια των συμβόλων ΔΕΝ διδάσκεται. Με το να κοιτάξει κάποιος απλά τα σύμβολα συγχωνεύει τη δόνησή τους στη συνείδηση του. Τα πιο τέλεια σύμβολα και η πιο τέλεια ενέργεια παρέχεται, έρχεται και καθοδηγείται από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός (όχι από το θεραπευτή).


Σύντομη αναφορά στον οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι στη χώρα μας και της διαθέσιμης υποστήριξης.

 

Στον 1ο Βαθμό γίνονται 4 μυήσεις στον μαθητευόμενο για να συνδεθεί με την πηγή του Ρέικι, να ανοίξουν τα εσωτερικά θεραπευτικά κανάλια και να γίνει δέκτης του Ρέικι. Κατά τη διάρκεια της μύησης μερικοί βλέπουν το Ρέικι σαν χρώμα, άλλοι πάλι ακούν ήχους ή βλέπουν διάφορες εικόνες. Πάντως από την 1η κιόλας μύηση, νιώθουμε πως το Ρέικι αρχίζει να κυλάει μέσα μας…

Στη συνέχεια μπορούμε να προχωρήσουμε στον 2ο Βαθμό, ο οποίος περιλαμβάνει άλλες 3 μυήσεις και 3 μυστικά σύμβολα. Το σύμβολο της Δύναμης, το Σύμβολο Συναισθηματικής και Νοητικής Θεραπείας και το Σύμβολο Θεραπείας. Ανοιγόμαστε περισσότερο και κατευθύνουμε την ενέργεια σε καταστάσεις και σε απόντες. Συνήθως στο 2ο Βαθμό είναι που αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε την ύπαρξη πνευμάτων – οδηγών που συμμετέχουν σε κάθε θεραπεία Ρέικι. Σε αυτό το στάδιο οι μαθητεύομενοι διδάσκονται για τους Αγγέλους, τις οντότητες φωτός και τα πνεύματα-οδηγούς που υπάρχουν, πώς να επικοινωνούν μαζί τους και πώς χρησιμοποιούνται στις θεραπείες τους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

3 ημέρες.

Μυήσεις 3ου & 4ου Βαθμού

Αυτό το εργαστήριο συντονίζει τους συμμετέχοντες στο σύμβολο του Μάστερ του Αγγελικού Ρέικι και ενεργοποιεί τα 12 σύμβολα σε επίπεδο συμπαντικής δόνησης. Ο συντονισμός του Μάστερ είναι μια πρόσκληση για να αγκαλιάσετε την δική σας Αλήθεια. Αυτή η προσπάθεια όλων όσων ακολουθούν ένα Πνευματικό μονοπάτι και αυτοί οι συντονισμοί είναι μια ισχυρή πηγή και ένα ακόμα βήμα πάνω στο προσωπικό μονοπάτι του καθενός. Αυτό το επίπεδο δεν είναι το επίπεδο του δασκάλου σε αυτό το σύστημα. Χρειάζεται να αγκαλιάσουμε την δική μας Αλήθεια πριν διδάξουμε άλλους.

Η 3η και 4η μύηση μας σφραγίζει, ώστε το Ρέικι να παραμείνει για πάντα μαζί μας.
Σε αυτό το στάδιο οι μαθητές μαθαίνουν βασικές θεωρίες, τις θέσεις των χεριών και κάποιες αποκρυφιστικές τεχνικές. Οι 21 μέρες μετά τη μύηση θεωρούνται ιερές και ο νεομυημένος λαμβάνει συμβουλές για το πώς θα εμβαθύνει στις μυήσεις. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε το σύστημα για να μας ταιριάξει. Αλλάζουμε τον εαυτό μας!

Διδακτεα υλη

Ο σκοπός και η διαδικασία του ανοίγματος και του κλείσιμου του χώρου.


Ανακεφαλαίωση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας και των Αρχαγγέλων.


Διαλογισμός Γείωσης και Αισθαντικού Σώματος.


Καθαρισμός και Συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 3ου Βαθμού.


Καθαρισμός, Απελευθέρωση Οντοτήτων και Συντονισμός στο Αγγελικό Ρέικι 4ου Βαθμού.


Διαλογισμός Κοσμικών Ακτινών.


Αρχαγγελική Μύηση Μάστερ.


Τρεις ανταλλαγές θεραπείας. Μία από το εργαστήριο του 1ου& 2ου Βαθμου, τη Θείκή Παρουσία και τη θεραπεία μέσω της Επαφής του Ματιού.


Κατανόηση της Οικογένειας Ψυχών όπως εισάγεται σαν έννοια στη Θεραπεία με τη Θεϊκή Παρουσία.


Ιστορία, πληροφορίες και συζήτηση για τη χρήση της Θεραπείας μέσω της Επαφής του Ματιού.


Πληροφορίες και συζήτηση για τον Οργανισμό του Αγγελικού Ρέικι στη χώρα μας.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

3 ημέρες.

Εκπαίδευση Συμβούλων

Σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να σας δώσει τα εφόδια για να μοιράσετε αυτήν την καταπληκτική ενεργεία με επαγγελματικό τρόπο. Μπορεί να έχετε λάβει καθοδήγηση να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες και τους συντονισμούς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Σας παρακαλώ να ακολουθήσετε τη δική σας καθοδήγηση ώστε να δημιουργήσετε τις θεραπευτικές συνεδρίες κρατώντας πάντα τις βασικές αρχές.

Αυτό το εργαστήριο είναι γραμμένο σε δύο μέρη και η διάρκεια του είναι το λιγότερο 3 ημέρες. Μπορεί να διδαχθεί σε δύο ξεχωριστά μέρη.

Το πρώτο μέρος χρειάζεται 2 ημέρες και περιλαμβάνει:

2 καθαρισμούς και συντονισμούς και 2 νέες μορφές Θεραπείας


Καθαρισμό και απελευθέρωση Οντοτήτων


Πληροφορίες πάνω στους τύπους των θεραπειών της μαγνητικής θεραπείας και της θεραπείας με Ακτινοβολία


Εργασία με το Αισθαντικό Σώμα


Αναθεώρηση του πως καθαρίζουμε και αφιερώνουμε ένα χώρο σε μια θεραπευτική κατάσταση


Θεραπεύοντας προς το θάνατο και την κατανόηση του θανάτου και της διαδικασίας


Η φύση της ασθένειας και οι επιπτώσεις της ασθένειας σε μια θεραπευτική συνεδρία


Θεραπευτική συνεδρία

 

Το δεύτερο μέρος καλύπτει τα πρακτικά και πνευματικά θέματα που αφορούν τον θεραπευτή και τον χώρο του και εστιάζει στις εσωτερικές και πνευματικές αρχές που διέπουν το Αγγελικό Ρέικι σαν Θεραπευτικό Σύστημα.

Αυτό το εργαστήριο, σας παρέχει όλο το υλικό που ο Κέβιν και η Κριστίν Κορ δίδασκαν στα εργαστήρια τους αλλά δεν είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη έκδοση του εγχειριδίου του Αγγελικού Ρέικι. Είναι πολύ σημαντικό υλικό ιδιαίτερα εάν κάποιος ασχολείται επαγγελματικά. Το υλικό αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σχεδιασμένο για εσάς για να καλύψει σημαντικά και ειδικευμένα θέματα όπως η θεραπεία προς το θάνατο ή η επαγγελματική πορεία σας ή σαν υποστηρικτικό υλικό για όλα τα εργαστήρια / επίπεδα του Αγγελικού Ρέικι.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 3 ημέρες.

Εκπαίδευση Δασκάλων

Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να σας μυήσει στην ενέργεια του Μάστερ Δασκάλου αυτού του συστήματος. Αυτό θα συμβεί με τον πιο τέλειο για εσάς τρόπο όπως αναφέρει ο Κέβιν και η Κριστίν Κορ.

Το σεμινάριο Εκπαίδευσης Δασκάλων του Αγγελικού Ρέικι είναι μία πολύτιμη εμπειρία που κυριολεκτικά θα αλλάξει την ζωή σας καθώς θα είστε έτοιμοι πλέον με όλη αυτή τη γνώση και την ενέργεια που έχετε αποκτήσει, να τη μεταδώσετε και σε άλλους ανθρώπους!

Θα λάβετε όλη την καθοδήγηση που χρειάζεστε, σε βιωματικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, ώστε να υλοποιήσετε τα δικά σας σεμινάρια Αγγελικού Ρέικι!

Παράλληλα, η εμπειρία του να δίνετε τις μυήσεις και τους συντονισμούς του Αγγελικού Ρέικι, αλλά και του να είστε ένα ισχυρό κανάλι ροής της Αγγελικής ενέργειας, μπορεί να μεταμορφώνει τη δική σας ζωή αλλά και την ζωή άλλων κάθε φορά που την επαναλαμβάνετε!

Είναι μια δυνατή και θεραπευτική εμπειρία που είναι δεν υπάρχουν λέξεις να την περιγράψουν!

Στο σεμινάριο αυτό περιλαμβάνονται:

Βιωματικές τεχνικές που ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τη σύνδεσή σας με το Αγγελικό Βασίλειο


Οι Αρχάγγελοι του Δέντρου της Ζωής: Εισαγωγή και Διαλογισμός


Ανταλλαγή Θεραπειών μεταξύ των συμμετεχόντων


Μήνυμα και Ευλογία από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός


Οργάνωση και στήσιμο των εργαστηρίων - Η προετοιμασία του χώρου και η δική σας ενεργειακή προετοιμασία - Πρακτικά ζητήματα οργάνωσης ενός σεμιναρίου


Αρχές και πρακτική Καθαρισμού και Αφιέρωσης του Χώρου


Αρχές και πρακτική για το Κράτημα του Χώρου κατά τη διαδικασία των Συντονισμών και γενικά του σεμιναρίου


Αρχές και πρακτική για την καθοδήγηση των Θεραπευτικών Τεχνικών


Καθοδήγηση για τη διεξαγωγή των Αγγελικών Συντονισμών, των Καθαρισμών και για την Απελευθέρωση Οντοτήτων


Οργάνωση, υποστήριξη και οι ευθύνες του Δασκάλου


Το Καταστατικό του Αγγελικού Ρέικι


Το Καταστατικό του Αγγελικού Ρέικι


Οι ευθύνες του Δασκάλου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 3 ημέρες.