Αμυκλών 20, 152 31 Χαλάνδρι

697 37 85 270

info@santi.gr

38 Ανθοϊάματα Bach

ΤI EINAI

Τα 38 Ανθοϊάματα Bach είναι ευρέως γνωστά για τις ιδιότητές τους στην Εναλλακτική Ιατρική.

Ένα πλήρες σύστημα ίασης, ήπιο, εύχρηστο, απλό και χωρίς παρενέργειες, που δόθηκε στην ανθρωπότητα, την δεκαετία του 1930, από τον εφευρέτη της μεθόδου, Dr Bach Edward.

Ο Bach πίστευε πως οι ασθένειες και οι δυσαρμονίες που εμφανίζονται στους ανθρώπους είναι αποτέλεσμα της σύγκρουσης μεταξύ της ψυχής και της προσωπικότητας. Έτσι η μέθοδος εστιάζει σε συμπεριφορές και συναισθήματα και όχι σε σωματικά συμπτώματα ή ιατρικές διαγνώσεις. Βασική αρχή του ήταν, η προτεινόμενη αγωγή να κατευθύνεται στον ασθενή και όχι στην ασθένεια.

ΟΦΕΛΗ

Τα ανθοϊάματα έχουν την ικανότητα να επιλύουν μπλοκαρίσματα που έχουν γεννηθεί από την δυσαρμονία ανάμεσα στην προσωπικότητα, στις διαθέσεις, στην συναισθηματική και νοητική κατάσταση του εαυτού μας.

Έτσι τα ανθοϊάματα βοηθούν στο να βελτιώσουμε τη ζωή μας μέσα από τις εκφράσεις του ψυχισμού και της συμπεριφοράς μας, να παρατηρήσουμε πως η ζωή μας ανθίζει από μέσα προς τα έξω, να βιώσουμε χαρά, νοητική και συναισθηματική ισορροπία.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ

Τα ανθοϊάματα Bach μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μωρά, θηλάζουσες μητέρες, έγκυες γυναίκες, εφήβους, άτομα που πρόκειται να εγχειριστούν, ηλικιωμένους, κ.ο.κ.

Επίσης είναι κατάλληλα για φυτά και ζώα.

Ειδική σημείωση: Τα ανθοϊάματα Bach αποθηκεύονται σε αλκοόλ για την καλή συντήρησή τους.
Άτομα τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση απεξάρτησης, δύναται να λαμβάνουν ιάματα χωρίς αλκοόλ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια συνεδρίας 1 ώρα.